WELKOM

Welkom op de website van RTC Rally uit Sneek

Rijwiel Toer Club Rally heeft tot doel het bevorderen van het sportieve fietsen in de breedste zin van het woord.

Kijk op het tabblad activiteiten voor meer info
 

Helaas zijn de Corona maatregelen weer verlengd tot en met 2 maart:

Het bestuur van RTC Rally is van mening dat het voorkomen van Covid besmettingen en de verwoestende gevolgen die dit kan hebben voor de gezondheid van ons allemaal voor iedereen top prioriteit zou moeten zijn. Daarom worden er tot nader order geen clubritten en ander club activiteiten georganiseerd.

 

Wij adviseren alle leden om de komende periode niet in groepsverband (maximaal 2 personen) te gaan fietsen. Dat is niet leuk en wellicht niet inspirerend, je wordt er zeker sterker van.
Nogmaals een dringende oproep om maximaal met twee man/vrouw op pad te gaan (solo is beter) en geen listen verzinnen van 2 x 2 omdat dit altijd leidt bij stops tot 2+ situaties. Randen van de maatregelen opzoeken leidt tot strengere maatregelen. In sommige buitenlanden mag je maximaal een aantal km buiten je woonplaats laten we  er voor zorgen dat het hier niet gebeurd!

 

Mocht je toch samen met een ander gaan fietsen, hou je dan aan de regels van NTFU (klik hier voor de regels) , we verzoeken je om dan geen clubkleding te dragen. We zullen het ten zeerste betreuren wanneer het imago van RTC Rally en het imago van de wielrenner wordt beschadigd door toch met elkaar te gaan fietsen.

 

Mocht je mooie ritten hebben stuur ze dan naar webmaster@rtcrally.nl. Ze worden dan regelmatig op de website gepubliceerd. Deze week weer bijdragen van Mark (Manoeuvreren met Mark), van Heero (Harken met Heero), van Theo (Toeren met Theo) die heeft de Erben Wennemars Classic er op gezet en natuurlijk, fietsen met Foekje. Voor al deze mooie routes klik hier
 

Deze week zet het mooie weer nog even door voor zaterdag

27 februari wordt wind uit het noord westen voorspeld.
Goed fietsweer dus rij een ritje van Foekje (zonder Foekje)

En natuurlijk kan je deze route weer inkorten.

 

 

 

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op:
21 februari 2021 zaterdagrit

Route Noord 89km.jpg

Volg ons

RTCRally

Sneek, Netherlands

kalasnew
Boschlust

Opgericht 23 september 1966. Aangesloten bij de N.T.F.U. KvK 40000118
Opmerkingen? mail naar: webmaster@rtcrally.nl